Jämförelse av teleskoplastare hos Upplyft 

Hitta rätt maskin för ditt behov 

Teleskoplastare – verktyg inom bygg- och jordbrukssektorerna, kända för sin mångsidighet och kraft. Hos Upplyft erbjuder vi ett brett sortiment av teleskoplastare som är utformade för att möta olika behov och applikationer. I denna artikel kommer vi att jämföra några av de främsta modellerna vi erbjuder för att hjälpa dig att hitta den perfekta maskinen för ditt projekt. 

Upplyfts huvudsida för teleskoplastare 

För en översikt av alla våra teleskoplastare och ytterligare information, besök vår huvudsida för teleskoplastare. 

Teleskoplastare P27.6 Top 

Den kompakta och smidiga Teleskoplastare P27.6 Top är idealisk för projekt som kräver hög flexibilitet och manövrerbarhet i trånga utrymmen. Denna maskin är perfekt för mindre byggarbetsplatser och inomhusmiljöer där utrymmet är begränsat men kraft och prestanda fortfarande är nödvändiga. Med en lyftkapacitet på 2 700 kg och en lyfthöjd på upp till 6 meter, kan denna teleskoplastare enkelt hantera de flesta lyftbehov på små till medelstora arbetsplatser. Dess 75 hk motor ger tillräckligt med kraft för att säkerställa effektiv drift, och dess kompakta design gör den lätt att manövrera i trånga utrymmen. 

  • Lyftkapacitet: 2 700 kg 
  • Lyfthöjd: 6 meter 
  • Motor: 75 hk 
  • Egenskaper: Utmärkt sikt, kompakt design, enkel att använda 

Läs mer om Teleskoplastare P27.6 Top. 

Teleskoplastare R50.30S Plus 

För större byggprojekt som kräver både hög lyftkapacitet och imponerande räckvidd är Teleskoplastare R50.30S Plus ett utmärkt val. Denna maskin är byggd för att hantera tunga lyft och kan enkelt nå höga höjder, vilket gör den idealisk för stora byggarbetsplatser och industriella projekt. Med en lyftkapacitet på 5 000 kg och en lyfthöjd på hela 30 meter, erbjuder denna teleskoplastare oöverträffad prestanda och räckvidd. Den kraftfulla 170 hk motorn säkerställer att maskinen kan arbeta effektivt även under de mest krävande förhållanden. 

Dessutom är R50.30S Plus utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner och robust konstruktion som garanterar stabilitet och pålitlighet vid hög höjd. 

  • Lyftkapacitet: 5 000 kg 
  • Lyfthöjd: 30 meter 
  • Motor: 170 hk 
  • Egenskaper: Stabilitet vid hög höjd, robust konstruktion, avancerade säkerhetsfunktioner 

Läs mer om: Teleskoplastare R50.30S Plus. 

Teleskoplastare R70.24S Plus 

Teleskoplastare R70.24S Plus erbjuder en balanserad kombination av räckvidd och kapacitet, vilket gör den lämplig för medelstora till stora byggprojekt. Denna modell är idealisk för applikationer som kräver både kraft och precision. Med en lyftkapacitet på 7 000 kg och en lyfthöjd på 24 meter, kan R70.24S Plus hantera tunga laster med hög precision och säkerhet. Dess 176 hk motor levererar den kraft som behövs för att säkerställa effektiv drift, medan den robusta konstruktionen garanterar lång livslängd och pålitlighet. Denna teleskoplastare är särskilt effektiv i applikationer som kräver exakt lastplacering och säker drift under varierande arbetsförhållanden. 

Lyftkapacitet: 7 000 kg 

Lyfthöjd: 24 meter 

Motor: 176 hk 

Egenskaper: Stabilitet, mångsidighet, robust konstruktion 

Läs mer om: Teleskoplastare R70.24S Plus. 

Sammanfattning 

Valet av teleskoplastare beror på dina specifika behov och arbetsförhållanden. Om du behöver en kompakt maskin för trånga utrymmen, är Teleskoplastare P27.6 Top ett utmärkt val. För större projekt med behov av hög lyfthöjd och kapacitet, kan Teleskoplastare R50.30S Plus vara den rätta lösningen. Teleskoplastare R70.24S Plus erbjuder en bra balans mellan prestanda och kapacitet för varierande användning. 

Hos Upplyft är vi engagerade i att hjälpa dig hitta rätt utrustning för dina behov. Våra teleskoplastare är utformade för att leverera hög prestanda, säkerhet och effektivitet i alla typer av arbetsmiljöer. Besök vår huvudsida för teleskoplastare för att se över vårt fulla sortiment och hitta den perfekta teleskoplastaren för ditt projekt. Kontakta oss gärna för rådgivning och mer information om våra produkter. Vi ser fram emot att hjälpa dig att optimera ditt arbete med våra pålitliga och avancerade teleskoplastare. 

Rulla till toppen