R50.30S Plus

Merlo R50.30S Plus är en av de allra senaste modellerna ur Merlos nya Roto S Plus-serie. Den nya serien har flera uppdateringar och nya egenskaper som gör dessa modeller till de mest avancerade materialhanterarna från Merlo. Serien utmärker sig bland annat genom förbättrad prestanda och oöverträffad effektivitet. Större motor, nytt hydraulsystem och ny drivlina i kombination med ny tiltbar hytt, kapacitiv joystick, klimatanläggning anpassad för både vinter och sommar, nytt lasthanteringssystem med ny display och funktionslayout och ny chassifjädring gör maskinen till ett enastående val för den som söker en runtomsvängande teleskoplastare. Samtliga modeller är utrustade med en komfortabel hytt som skapar en komfortabel arbetsplats.

Tillbehör

Kranarm

Kranarm till teleskoplastare för säkra lyft. För möjligheten att lyfta objekt som till exempel byggsäckar. Ett smidigt redskap som är enkelt att byta till. 

Skopa

Skopa till teleskoplastare för att enkelt flytta rörligt material så som sand, jord eller annat bulkmaterial. Enkelt fäste för smidiga byten mellan redskapen. 

Personkorg

Personkorg med redskapsfäste för möjligheten att nå ytor högt upp som är oåtkomliga med t.ex stege eller för snabba arbeten utan ställning.

Rotokorg

Arbetsplattform till teleskoplastare för möjligheten att utföra arbeten på hög höjd med gott om plats, passar bra för t.ex takfotsbyten, skyltuppfästning samt besiktningsarbeten. 

Vinsch

Med hjälp av en kraftfull vinsch kan teleskoplastaren enkelt hissa upp och ner t.ex byggsäckar, material eller tunga maskiner. 

Rulla till toppen