Teleskoptruck P27.6 Top

Merlo P27.6 Top är den minsta modellen i Merlos utbud av teleskoplastare. Denna modell har kompakta dimensioner och som enkelt kan ta sig fram i trånga utrymmen. Trots att maskinen är kompakt till formatet upplevs den rymlig i hytten och bekväm att arbeta i. 

Maskinen är godkänd att köras i 40 kilometer i timmen och har bomdämpning, egenskaper som är viktiga när man till exempel ska transporterar sig mellan olika arbetsplatser. En unik egenskap hos Merlo P27.6 är att modellen är godkänd för personkorg utan stödben. 

Detta är också en modell som många kunder använder till olika typer av underhållsarbeten. Tillsammans med olika redskap är detta en maskin med oändliga användningsmöjligheter för både lantbruk och entreprenad. Kundreportage om denna modell hittar du här.

Tillbehör

Kranarm

Kranarm till teleskoplastare för säkra lyft. För möjligheten att lyfta objekt som till exempel byggsäckar. Ett smidigt redskap som är enkelt att byta till. 

Skopa

Skopa till teleskoplastare för att enkelt flytta rörligt material så som sand, jord eller annat bulkmaterial. Enkelt fäste för smidiga byten mellan redskapen. 

Plog (vikplog)

Vikplog från Fjärås, röjer effektivt bort snö oavsett mängd. När du är ute och jobbar med vikplogen sitter du bekvämt såväl som säkert eftersom plogens fjädrande slitkär dämpar stötar och ojämnheter i marken. 

Rulla till toppen