Minikran SPX532

Jekkos senaste modell när det kommer till kompakta minikranar. Jekko SPX532 har en lyftkapacitet på 3,2 ton och en maximal lyfthöjd på 17,3 meter. Endast 77 cm i bredd, vilket möjliggör transporter genom trånga passager och lyft där det är ont om plats. Allt viktigt finns paketerat på kranen likt en schweizisk armékniv.

Hyra minikran

Upplyft, beläget i Västra Frölunda, erbjuder en imponerande maskinpark. Perfekt för en mängd olika projekt, är våra minikranar en utmärkt lösning för de som behöver hyra en kompakt, men ändå kraftfull lyftutrustning. 

Hyr din minikran från Upplyft – Din partner för effektiva lyftlösningar 

När du väljer att hyra en minikran från Upplyft, får du tillgång till maskiner med enastående specifikationer och förmågor. Minikranen har en maximal lyftkapacitet på 3200 kg och en imponerande maximal lyfthöjd på 17,3 meter, vilket gör den idealisk för en mängd olika projekt. Dess totalvikt på 2520 kg visar dess robusta konstruktion samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt manövreras på trånga platser. 

Upplyft är kända för sin expertis inom lyft och logistik. De har många års erfarenhet och erbjuder sina tjänster till både byggföretag och privatpersoner. Genom att välja Upplyft för din minikranuthyrning, får du inte bara tillgång till toppmoderna maskiner, men också den kunskap och support som behövs för att säkerställa att ditt projekt blir en framgång. 

Varför välja Minikranen SPX532? 

Flexibilitet: Dess kompakta storlek gör den perfekt för användning i trånga utrymmen, vilket är avgörande i stadsprojekt eller inomhuskonstruktioner. 

Styrka och kapacitet: Trots sin storlek, har minikranen en imponerande lyftkapacitet och räckvidd, vilket gör den lämplig för ett brett spektrum av lyftbehov. 

Användarvänlig: Minikranen är designad för att vara lätt att använda, vilket säkerställer effektivitet och säkerhet på arbetsplatsen. 

Tillförlitlighet: Med Upplyft kan du lita på att du får en väl underhållen och tillförlitlig maskin för ditt projekt. 

Kontakta Upplyft för minikransuthyrning 

Är du intresserad av att hyra minikran för ditt nästa projekt?  

Kontakta Upplyft idag för att diskutera dina behov och hur vi kan stödja dig. Med vår erfarenhet och engagemang för kundservice, är Upplyft det självklara valet för uthyrning av minikranar. 

Ring oss idag på 031–236160 för att boka din minikran. 

Rulla till toppen