HYRA TELEKSKOPSLASTARE

TELESKOPLASTARE
ER PARTNER FÖR EFFEKTIVA LYFT OCH LOGISTIK

Välkommen till Upplyft Teleskoptruckar, din pålitliga partner inom uthyrning av teleskoplastare och uthyrning av teleskopstruckar. Med över tre decennier av dedikerad service och en imponerande maskinpark sträcker vi oss över Göteborgs horisont som pionjärer inom lyft och logistik. Vi är stolta över att erbjuda moderna och miljöcertifierade teleskoplastare, designade för att möta och överträffa de högsta kraven inom byggbranschen, industri och privat sektor. 

VARFÖR UPPLYFT TELESKOPTRUCKAR? 

När du väljer Upplyft, investerar du i mer än bara en maskin; du väljer erfarenhet, kvalitet och en dedikerad partner som förstår vikten av effektiva lösningar. Vår imponerande flotta av teleskoplastare, sträcker sig från kompakta 6-meters enheter till kraftfulla 30-meters maskiner.  

P27.6 Top

R50.30S Plus

R70.24S Plus

VARFÖR HYRA EN TELESKOPLASTARE FRÅN OSS? 

Mångsidighet och anpassning: Vårt breda utbud av teleskoplastare möjliggör mångsidighet på arbetsplatsen. Oavsett om du behöver nå höga höjder eller komma åt svårtillgängliga områden, har vi rätt maskin för ditt unika behov. 

Miljöcertifierade lösningar: Vi prioriterar inte bara effektivitet utan även miljövänlighet. Våra teleskoplastare är miljöcertifierade, vilket gör dem till ett grönt val för dina projekt samtidigt som de upprätthåller högsta prestanda. 

Erfarenhet som gör skillnad: Med 30 års erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs för att leverera överlägsen service. Från den första stela teleskoplastaren av märket Lull i Göteborg till dagens moderna maskinpark, har vi utvecklats och växt med våra kunders behov. 

Flexibilitet och tillgänglighet: Vi förstår att varje projekt är unikt. Därför erbjuder vi flexibla lösningar och tillgänglighet enligt dina krav. Våra teleskoplastare är redo att möta de mest utmanande arbetsförhållandena. 

SÄKERHET OCH KOMPETENS 

För oss på Upplyft är säkerhet en absolut prioritet. Våra chaufförer är inte bara erfarna utan har också relevanta yrkes- och utbildningsbevis som är specifika för hantering av varje maskin i vår maskinpark. Våra bevis är utfärdade av TYA och ID06, och vi ser till att varje chaufför är utrustad med rätt personlig skyddsutrustning för att säkerställa optimal säkerhet på varje projekt. 

Vanliga frågor

En teleskoplastare är en kraftfull maskin som kombinerar egenskaperna hos en traditionell gaffeltruck med en teleskopisk arm. Den kan lyfta laster vertikalt och horisontellt, nå höga höjder och komma åt svårtillgängliga platser. Den teleskopiska armen kan förlängas och dras ihop för att anpassa sig till olika arbetsförhållanden. 

Teleskoplastare erbjuder mångsidighet och flexibilitet på arbetsplatsen. Deras förmåga att nå höga höjder och komma åt trånga områden gör dem oumbärliga inom byggbranschen och industrin. Dessutom ökar deras teleskopiska förmåga precisionen vid lastning och lossning. 

Teleskoplastare utmärker sig genom sin teleskopiska arm, vilket ger dem en ökad räckvidd jämfört med traditionella gaffeltruckar. Denna unika design gör dem idealiska för arbete på höga höjder och platser med begränsad tillgänglighet. 

Att hyra en teleskoplastare i stället för att köpa kan vara fördelaktigt av flera skäl: 

  • KOSTNADSEFFEKTIVITET:  

Uthyrning minskar initiala investeringskostnader och eliminerar behovet av underhåll och lagring. 

  • FLEXIBILITET:  

Hyra ger dig tillgång till olika modeller beroende på projektets krav, vilket ökar din flexibilitet. 

  • INGA UNDERHÅLLSKOSTNADER:  

Uthyrningsföretaget tar hand om maskinunderhåll, vilket minskar dina driftkostnader. 

  • ERFAREN CHAUFFÖR INKLUDERAD:  

När du hyr från Upplyft Teleskoptruckar får du inte bara maskinen utan också en erfaren och certifierad chaufför för säkra och effektiva lyft. 

Vi på Upplyft prioriterar säkerhet. Våra chaufförer har relevanta yrkes- och utbildningsbevis, och våra maskiner är noggrant underhållna för att säkerställa optimal prestanda. Vi följer branschstandarder och riktlinjer för att garantera en säker arbetsmiljö.

Genom att hyra en teleskoplastare från Upplyft Teleskoptruckar får du inte bara tillgång till toppmoderna maskiner utan också den kunskap och erfarenhet som krävs för att göra varje lyftprojekt smidigt och säkert. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss vara din partner för effektiva lyft och logistiklösningar. 

Rulla till toppen