HYRA teleskopstruckar

ER PARTNER FÖR EFFEKTIVA LYFT OCH LOGISTIK

Välkommen till Upplyft Teleskoptruckar, din pålitliga partner inom uthyrning av teleskoplastare och uthyrning av teleskopstruckar. Med över tre decennier av dedikerad service och en imponerande maskinpark sträcker vi oss över Göteborgs horisont som pionjärer inom lyft och logistik. Vi är stolta över att erbjuda moderna och miljöcertifierade teleskoplastare, designade för att möta och överträffa de högsta kraven inom byggbranschen, industri och privat sektor. 

VARFÖR UPPLYFT TELESKOPTRUCKAR? 

När du väljer Upplyft, investerar du i mer än bara en maskin; du väljer erfarenhet, kvalitet och en dedikerad partner som förstår vikten av effektiva lösningar. Vår imponerande flotta av teleskoplastare, sträcker sig från kompakta 6-meters enheter till kraftfulla 30-meters maskiner.  

P27.6 Top

VARFÖR HYRA EN teleskopstruck FRÅN OSS? 

Mångsidighet och anpassning: Vårt breda utbud av teleskoplastare möjliggör mångsidighet på arbetsplatsen. Oavsett om du behöver nå höga höjder eller komma åt svårtillgängliga områden, har vi rätt maskin för ditt unika behov. 

Miljöcertifierade lösningar: Vi prioriterar inte bara effektivitet utan även miljövänlighet. Våra teleskoplastare är miljöcertifierade, vilket gör dem till ett grönt val för dina projekt samtidigt som de upprätthåller högsta prestanda. 

Erfarenhet som gör skillnad: Med 30 års erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs för att leverera överlägsen service. Från den första stela teleskoplastaren av märket Lull i Göteborg till dagens moderna maskinpark, har vi utvecklats och växt med våra kunders behov. 

Flexibilitet och tillgänglighet: Vi förstår att varje projekt är unikt. Därför erbjuder vi flexibla lösningar och tillgänglighet enligt dina krav. Våra teleskoplastare är redo att möta de mest utmanande arbetsförhållandena. 

SÄKERHET OCH KOMPETENS 

För oss på Upplyft är säkerhet en absolut prioritet. Våra chaufförer är inte bara erfarna utan har också relevanta yrkes- och utbildningsbevis som är specifika för hantering av varje maskin i vår maskinpark. Våra bevis är utfärdade av TYA och ID06, och vi ser till att varje chaufför är utrustad med rätt personlig skyddsutrustning för att säkerställa optimal säkerhet på varje projekt. 

Rulla till toppen